Vítězný pohár 4. ročníku ZP TJ Vojkovice zůstal doma, v Poohří

07.04.2016 10:36

Pátým kolem za sebou o víkendu definitivně uzavřel svůj čtvrtý díl Zimní pohár TJ Vojkovice. Vítězem se stala pořádající TJ Vojkovice, která si připsala v závěrečném vystoupení na své konto tři body za kontumační výhru s Božičany.

Tím se tak vyhouply na první místo tabulky. Na druhém místě skončila dalovická Čechie, která nasbírala na svůj účet stejně bodů jako první Vojkovice, ale v neprospěch Dalovičáků promluvil vzájemný zápas, ve kterém slavily výhru Vojkovice. Na třetím místě skončila Stružná, která v závěrečném vystoupení urvala v utkání s Jáchymovem po nerozhodném výsledku jeden bod. Čtvrté místo připadlo Božičanům a poslední pátou příčku obsadil Jáchymov.

Tabulka střelců: 6 – Vitalyi Mykhalyuk (Dalovice), 4 – Jan Bukač (Jáchymov), Syle Knushi (Dalovice), Pavel Hekel (Jáchymov), 3 –Dominik Özdemir (Vojkovice), Tomáš Stolín (Dalovice), Petr Kocifaj (Vojkovice).

Zdroj: https://karlovarsky.denik.cz/fotbal_region/vitezny-pohar-4-rocniku-zp-tj-vojkovice-zustal-doma-v-poohri-20160311.html