TJ Vojkovice x St. Chodovská 7:1 (3:0)

14.10.2013 19:42

TJ Vojkovice x St. ChodovskáKrásné podzimní počasí, solidní divácká kulisa, plno branek a hlavně tři body doma. Co víc si jen přát! Na programu dne bylo utkání s ambiciózním týmem St. Chodovská aktuálně okupujícího 4. místo v tabulce. A hosté nezačali vůbec špatně. Postupná kombinace, přesné narážečky, náběhy za obranu a vše v pohybu. Vypadalo to, pro Vojkovice, na velmi těžké utkání. Ale opak byl pravdou. Hosty srazily na kolena jejich vlastní chyby a následná frustrace z průběhu hry, kdy doslova darovali Vojkovicím 3 branky. Nejdříve vystihl nepřesnou a hlavně pomalou malou domů vojkovický Marek Matoušek a poslal domácí do vedení 1:0. Chvíli na to chyboval hostující gólman, když odkopem trefil jen blokujícího Jirku Klofandu a odražený balón doputoval do branky a bylo to 2:0. Hosté zřejmě takovýto průběh utkání vůbec neočekávali a ruply jim nervy. Jinak si ani nelze vysvětlit zcela zbytečný faul Bečváře, který za nesmyslný zákrok na půlce Vojkovic uviděl červenou kartu a oslabil tak svůj tým. Do poločasu přidal třetí branku Petr Kocifaj a o vítězi utkání bylo respektive rozhodnuto.
Brankostroj pokračoval i v druhé půli. Postupně se trefil pěknou střelou Martin Nagy, z penalty Tomáš Žlutický, Michal Barth a druhou branku přidal Marek Matoušek. Za hosty vstřelil čestnou branku Martin Gabčo.
Výsledek utkání mohl být klidně dvouciferný, protože zcela paralizovaní soupeři rezignovali na obranu a na branku chodovské se valil jeden útok za druhým. Nicméně v dalším skórování zabránil vojkovickým hostující gólman, ofsajd nebo nepřesné zakončení.

Góly: 2 x Marek Matoušek, Jirka Klofanda, Petr Kocifaj, Michal Barth, Tomáš Žlutický, Martin Nagy