Hazlov x TJ Vojkovice 2:0 (1:0)

06.11.2013 09:31

Halzlov x TJ VojkovicePro další letošní prohru si hráči Vojkovic zajeli do vzdáleného exdivizního Hazlova, kde inkasovali v každém poločase po jedné brance a prohráli 2:0.

Zdlouhavá cesta zanechala zřejmě známky únavy a nesoustředěnosti u některých hráčů, a proto již v 10. minutě Vojkovice poprvé inkasovaly. Nejdříve se po nedůsledné obranné činnosti dostal k hlavičce domácí útočník, jeho slabý pokus vojkovický gólman Jarda Matoušek neudržel, balón se odrazil k soupeři a ten zcela osamocen otevřel skóre utkání. Vojkovice tak musely znovu dotahovat. Bohužel opět selhala muška a většina střel skončila mimo branku domácích nebo zasáhl brankář. A když už se podařilo překonat výborně chytajícího gólmana Hazlova, tak ho na brankové čáře zastoupil obránce, který odkopával jistý gól.

Druhý poločas kopíroval dění první půle. Vojkovice se snažily o vyrovnání, ale byl to Hazlov, který z brejku přidal druhý gól a pojistil si tak dvoubrankové vedení. Hráči Vojkovic měli ještě několik šancí na korigování výsledku, ale ani jeden z jejich pokusů neskončil v síti domácí branky. Vojkovice tak opět dojely na neproměňování šancí a aktuálně jim patří 7. příčka v tabulce.