Dolní Žandov x TJ Vojkovice 0:2 ( 0:0 )

23.09.2013 14:05

Dolní Žandov x TJ VojkoviceV dalším kole zavítaly Vojkovice na hřiště 60 km vzdáleného Dolního Žandova s cílem navázat na úspěch z minulého zápasu. To se Vojkovicím nakonec povedlo a z výletu na Mariánskolázeňsko si přivážejí  důležité 3 body po výhře 0:2.  Vítězství to ovšem nebylo jednoduché.

V prvním poločase se toho moc zajímavého neudálo a diváky vyvedla z letargie jen neproměněná penalta v podání Míši Bártha, který se po faulu na Marka Matouška, ujal exekuce pokutového kopu. S jeho slabou střelou, doprostřed branky, neměl domácí gólman sebemenší problém.

Druhý poločas pokračoval v podobném duchu jako ten první a moc fotbalovosti nepřinesl. Hra se díky nepřesnostem na obou stranách, a také díky řadě nevybíravých faulů, neustále kouskovala. Naštěstí pro diváky se zrodilo i několik šancí. Nejdříve se po ojedinělé akci po pravé straně, a pěkném centru od Venci Vorla, dostal k zakončení Míša Bart. Jeho střela z hranice velkého vápna však skončila vysoko nad brankou. Po té se dostali ke slovu hráči domácího Žandova, kdy po kombinaci z levého křídla, přišla prudká nahrávka mezi branku a malé vápno, na kterou naštěstí nikdo nedosáhl. V 82. minutě přišla chvíle pro novice v dresu Vojkovic Martina Nagyho, který z trestného kopu z poza šestnáctky rozvlnil síť a poslal Vojkovice do vedení 0:1. Dolní Žadnov se pokusil zápas zkorigovat a logicky otevřel hru. Z toho profitoval Marek Matoušek, který utekl obráncům, překonal gólmana a do prázdné branky pojistil výhru 0:2.
 

Góly: Martin Nagy, Marek Matoušek